ДТЭК

(099/096) 4 500 473

Маріупольський центр обслуговування клієнтів ДТЕК Донецькі електромережі змінив адресу – тепер він на вулиці Ковальській, 3А

Мариуполь, 13 серпня 2019

Маріупольський центр обслуговування клієнтів ДТЕК Донецькі електромережі переїхав. Тепер городян і жителів передмістя чекають за адресою вул. Ковальська, 3А. Спеціалісти ЦОК допоможуть з усіх питань щодо діяльності оператора системи розподілу.

Будинок по вул. Ковальській, 3А добре відомий маріупольцям. Багато років тут розташовувався «Енергонагляд», куди містяни зверталися для звірки показань електролічильників. Алевід старих тісних кімнаток, до яких шикувалися довжелезні черги, не залишилося й сліду.

Наразі клієнти ДТЕК Донецькі електромережі приходять до світлого просторого холу з сучасними офісними меблями. Комфортну температуру в приміщенні підтримує система кондиціювання. Для швидкого обслуговування одночасно працюють чотири спеціалісти.

«Основний ремонт завершено. Залишилося облицювати фасад будівлі, але ми вже приймаємо клієнтів. Тільки за перший тиждень фахівці центру обробили 817 заявок, - зазначила керівник департаменту з обслуговування клієнтів ДТЕК Донецькі електромережі Олена Сенько. – Нам важливо, щоб клієнтам було зручно та приємно приходити до центру».

Маріупольський ЦОК ДТЕК Донецькі електромережі допомагає клієнтам вирішити усі питання, пов’язані з роботою приладів обліку електроенергії, якістю напруги. Тут можна оформити нове приєднання до електромережі, подати заяву на укладення договору  про надання послуг з розподілу електричної енергії, паспорту точки розподілу, повідомити показання лічильника, отримати необхідну консультацію тощо.

Центр обслуговує більш ніж 190 тисяч особистих рахунків жителів Маріуполя та приміських селищ, а також 4,5 тисячі підприємств, закладів, установ. Це майже 25 % усіх клієнтів компанії ДТЕК Донецькі електромережі.

Маріупольський ЦОК працює з 07:30 до 16:45 з понеділка по четвер, у п’ятницю скорочений робочий день до 15:30. Перерва з 12:00 до 13:00.

Дістатися центру обслуговування клієнтів можна автобусами № 112, 153, 157 (зупинка «Вулиця Торгова»), 117, 136 (зупинка «Площа Визволення»), тролейбусами № 1 (зупинка «Площа Визволення»), 2, 15 (зупинка «Вулиця Торгова»).